Exporting know - how. Harvesting profit.

Det er vort mål, på alle de markeder, vi er repræsenteret,at blive et lokalt firma, som producerer svin efter høje danske standarder. For at opnå dette, er vi klar over vigtigheden af at opbygge og bevare gode relationer til lokalsamfundet og de lokale myndigheder. Derfor fremmer vi ideen om fælles værdier, som indebærer løbende fokus på vore ambitiøse vækstplaner, men også at tilføre værdier til lokalsamfundet ved at fokusere på deres behov og udfordringer.

Når det handler om dyrevelfærd og miljøbeskyttelse, overholder vores virksomhed de lokale lovgivninger og etiske standarder. Vores bevidsthed om den indflydelse, som vores omfattende svineproduktion har på miljøet, gør, at vi er stærkt engageret i at mindske eventuelle negative påvirkninger, som vores aktiviteter har på omgivelserne.

Vi tror på, at vi, ved at gøre som beskrevet ovenfor og ved at bruge vores medarbejdere som virksomhedens ambassadører i samfundet, vil nå vores mission om at blive den foretrukne arbejdsgiver i lokalsamfundene.